Wie zijn wij

Evert en Gea Veldhuizen

Wij zijn Evert en Gea Veldhuizen en wonen in het buitengebied op de locatie van het dagverblijf. Door het wonen buitenaf en tijdens de opvoeding van onze kinderen is het idee van een kinderdagverblijf ontstaan. Gea is gestart in 2004 en is met het bedrijf meegegroeid. Voorheen stond zij zelf veelal op de groep, maar nu is zij voornamelijk bezig met het management en de administratie.

Ze ontvangt hierbij ondersteuning van Evert en het team. Ook dochter Roelinda is vaak te zien in het bedrijf. Evert is in de loop van de jaren steeds meer betrokken geraakt bij het kinderdagverblijf. Hij is medeverantwoordelijk voor veel zaken waaronder het onderhoud. Hij zorgt er ook voor dat risico veiligheid inventarisatieformulieren uitgevoerd worden.

Herma v/d Bovenkamp is naast Gea ook leidinggevende op beide locaties. Samen werken zij aan de visie en het algehele beleid van het dagverblijf. Lees hier meer over in ons Pedagogisch werkplan. In combinatie met een groep enthousiaste leidsters staat het team met elkaar altijd klaar voor u en uw kinderen.

Medewerkers

In de afgelopen jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een dagverblijf met een professioneel team van leidsters en prachtige locaties. Wij zijn trots op ons team waarmee wij samen de identiteit van het boeren-buiten-leven en een huiselijke sfeer uitdragen.

Geschiedenis

Tijdens het opgroeien van onze kinderen zagen wij met hoeveel plezier en genot onze kinderen het “buiten wonen” en de omgang met de dieren ervaarden. In september 2004 zijn wij gestart met ons kinderdagverblijf. Wij zijn begonnen met zes kinderen per dag, dit groeide uit al snel uit naar 12 kinderen per dag.

In 2007 zijn wij met twee groepen gaan werken. Eén groep “De Boerderij” is voor kinderen van 0 tot 2 jaar en één groep “De Deel” is voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

In 2010 is er een tweede vestiging “Het Borghonk” opgezet in samenwerking met de Christelijke-basisscholen van de Viermaster. Dit Chr. kindcentrum is gevestigd in Renswoude en hier wordt dagopvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaalwerk aangeboden.

Eigenaren Evert en Gea

Eigenaren Evert en Gea zijn ook gek op hun dieren

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 Het Borghonk

De Hokhorst 4
3927 GX Renswoude
Tel: 0318 - 251 801

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

button slotje gesloten