Aanmelden

Kinderen mogen vanaf ongeveer 8 weken tot 4 jaar bij ons gebracht worden. Wanneer kinderen langer willen blijven omdat ze niet direct naar de basisschool gaan als ze 4 jaar worden, moeten ouders dit tijdig per mail aangeven. De kinderen kunnen langer blijven als hier plek voor is. Wij werken met een minimum opvang van 1 dag per kind per week.

Bij aanvang van de opvang ontvangt u van ons een offerte voor de belastingdienst waarvan u een vergoeding kunt verwachten. Hoeveel deze vergoeding is, is afhankelijk van uw (gezamenlijke) inkomsten. Hierover kunt u bij de belastingdienst informeren via www.mijntoeslagen.nl. Let hierbij op dat u vergoeding kunt aanvragen tot drie maanden na aanvang van de opvang.

Aanmeldingsprocedure

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze opvang, kunt u bellen om een afspraak te maken voor een rondleiding. Als we kennis hebben gemaakt en u besluit om uw kind te willen inschrijven, kunt u het inschrijfformulier gebruiken om de inschrijving te voltooien. 

 Inschrijven 

De inschrijving wordt bij ons in behandeling genomen. Uw inschrijving zal in de planning van het kinderdagverblijf worden verwerkt. Na inschrijving ontvangt u voor aanvang een mail/telefoontje ter bevestiging van de opvang. Als u deze niet ontvangen heeft, neem dan even contact met ons op. Het kan namelijk zijn dat uw inschrijving niet in goede orde ontvangen is. Wanneer u een bevestiging gehad heeft van ons, is uw kindje officieel geplaatst en nemen wij t.z.t. contact op voor een wenafspraak. 

Tijdens de wenafspraak is er tijd voor het intakegesprek en worden wensen en behoeften van ouder en kind besproken. Het is van belang dat u alle informatie op onze website door leest. Hier vindt u namelijk ons ziektebeleid, de huisregels, onze algemene voorwaarden en alle overige informatie die belangrijk is voor alle ouders die gebruik maken van onze opvang. Gedurende de opvang ontvangt u van ons (nieuws)brieven via de mail. 

Annulering van inschrijving

Wanneer u besluit de opvang te annuleren na inschrijving wordt hier € 25,00 voor in rekening gebracht. Wanneer u een maand of minder dan een maand van te voren de inschrijving annuleert, is hier één maand opvangkosten aan verbonden. Hierbij houden wij uiteraard rekening met ernstige dilemma’s die men niet voorziet.

Conform onze algemene voorwaarden moeten beëindiging of wijzigingswensen van opvang over opvangdagen minimaal 1 maand vóór ingangsdatum schriftelijk aan De Peuterboerderij worden doorgegeven.

Samen met de kinderen buiten eten en drinken

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 Het Borghonk

De Hokhorst 4
3927 GX Renswoude
Tel: 0318 - 251 801

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

button slotje gesloten