Onze groepen

Baby- en dreumesgroep De Boerderij

Wij werken met twee groepen. De groep met kinderen van 0 tot ongeveer 2 jaar heet: “De Boerderij”. Bij de Boerderijgroep gaat het voornamelijk om het bieden van een veilige omgeving en het verzorgen van de allerkleinsten. 

Bij doorstroom van de Boerderijgroep naar de tweede groep, de Deel, kijken wij naar de ontwikkeling van de kinderen. Meestal is dit rond de leeftijd van 2 jaar. Soms een paar maanden ervoor maar soms ook wat later. Dit heeft met verschillende factoren te maken zoals groepssamenstelling, leidster-kind-ratio en de ontwikkeling van kinderen. (leidster-kind-ratio staat voor: het aantal pedagogisch medewerkers op het toegestane aantal kinderen wat de wet voorschrijft)

Peutergroep De Deel

De Deelgroep is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op de Deelgroep wordt er meer uitdaging geboden door middel van het VVE programma 'Peuterplein' waar wij mee werken. Ook komen er meer spel- en knutselactiviteiten aan bod en worden de zelfredzaamheid en sociale vaardigheden gestimuleerd op deze groep. (VVE staat voor: Voor en Vroegschoolse Educatie)

Op beide groepen staan pedagogisch medewerkers ingepland volgens kind-leidster ratio. Wij starten de dag op de Boerderijgroep en vanaf 8.00 uur worden de groepen gesplitst. Soms komt het voor dat de groepen samengevoegd blijven. Dit is afhankelijk van het aantal kinderen per dag.

Onze groepen onderaan1 bij mooi weer genieten van water in het gras spetterfeest op het gras bij de peuters! veilig buiten spelen tussen dieren en met natuurlijke speelmaterialen

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 Het Borghonk

De Hokhorst 4
3927 GX Renswoude
Tel: 0318 - 251 801

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

button slotje gesloten