Openingstijden

Dagelijkse openingstijden

Het kinderdagverblijf is geopend van 7.00 uur tot 18.00 uur op alle werkdagen m.u.v. van de Kerstvakantie, feestdagen en studiedagen.

Brengen

Kinderen kunnen vanaf 7.00 uur tot 9.00 uur gebracht worden. Vanaf 7.00 uur worden baby’s en peuters op de Boerderijgroep gezamenlijk opgevangen. Om 8.00 uur arriveert de leidster van de Deelgroep en neemt de peuters mee naar hun eigen groep. Komt u later dan 9.00 uur, wilt u het dan door middel van een telefoontje laten weten? Als ouders hun kind brengen is er gelegenheid om afscheid te nemen van hun kind. De kinderen kunnen ondertussen vrij spelen. Om 9.00 uur starten wij de dag met de kinderen en is het de bedoeling dat de ouders afscheid genomen hebben.

Ophalen

Van ouders wordt verwacht dat zij uiterlijk rond 17.45 uur bij de opvang zijn om kinderen op te halen. Wij vinden het belangrijk dat onze pedagogisch medewerkers een goede overdracht kunnen geven en dit niet overhaast hoeven doen. Tevens willen wij benadrukken dat kinderen om deze tijd erg moe zijn en naar huis verlangen. Wij vragen ouders de sluitingstijd van 18.00 uur niet uit het oog te verliezen.

Wanneer ouders hun kind veel eerder ophalen dan normaal is het prettig dat zij dit even doorgeven aan de leidster zodat zij rekening kunnen houden met de slaaptijden en eettijden van het kind. Voor ophaaltijden bestaan in ons dagverblijf geen regels, ouders kunnen hun kind ophalen wanneer zij dit wensen.

Gesloten dagen

In de periode aan het einde van het jaar sluiten wij 2 weken. Dit is de periode tussen kerst en nieuwjaar(kerstvakantie midden Nederland). De vrijdag voorafgaand aan deze twee weken sluit de opvang om 17.00 uur i.p.v. 18:00 uur. Op nationale feestdagen en met een studiedag is De Peuterboerderij gesloten. (Soms zullen wij de sluitingstijd aanpassen i.v.m. vakantiesluiting, bruiloften of personeelsuitjes. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd).

Feestdagen en de studiedag worden door ons geheel doorberekend. Deze dagen kunnen niet ingehaald worden. 

Ziekte inhalen/ ruilen en extra opvang

Bij langdurige ziekte van kinderen (na 2 weken of langer) wordt er overlegd over eventuele inhaalmomenten of terug betaling. Afwezigheid vanwege vakantie, weekendje weg of dagjes uit kunnen niet ingehaald of geruild worden. In bijzondere omstandigheden of voor extra opvang zijn wij echter wel bereid om te kijken of dit haalbaar is binnen onze planning en groepssamenstelling. Hierover kunt u contact met Herma of Gea opnemen.

Dagen waarop kinderen ziek zijn, proberen wij te laten inhalen. Als een kind ziek is geweest, kunnen ouders per mail aangeven dat zij een dag willen inhalen. Eén dag van eventueel meerdere ziekte dagen kan worden ingehaald. De leidinggevenden kijken naar een mogelijke inhaaldag binnen een maand. Doordat wij een kleine organisatie zijn en we een vrij volle bezetting hebben, wordt inhalen steeds moeilijker. Inhalen is daarom niet altijd vanzelfsprekend en geeft geen recht op een extra dag opvang. Wanneer ouders hun kind afwezig melden voor uitjes of andere vakanties is dit niet in te halen. Dit wordt bij ouders doorbelast.

openingstijden

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 Het Borghonk

De Hokhorst 4
3927 GX Renswoude
Tel: 0318 - 251 801

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

button slotje gesloten