Tarieven

De Peuterboerderij is 50 weken per jaar geopend. Tarieven worden over 50 weken berekend. Het jaartarief wordt over 12 maanden verdeeld, zodat er een vast maandbedrag ontstaat. Tijdens kerst en nieuwjaar zijn wij twee weken gesloten. De vrijdag voorafgaand aan deze twee weken sluit de opvang om 17.00 uur i.p.v. 18:00 uur.

Uren per dag

Wij bieden 2 soorten pakketten aan. Eén pakket bestaat uit 11 uur. Ouders mogen hun kind vanaf 7.00 uur brengen en ophalen voor 18.00 uur. Wij vragen ouders wel voldoende tijd (ongeveer een kwartier) te nemen voor een rustige overdracht, omdat wij om 18.00 uur onze deuren sluiten.

Het tweede pakket is voor ouders die niet zoveel uren per dag nodig hebben. Voor hen hebben wij een pakket van 10 uur per dag. Dit betekent dat de kinderen na 8.00 uur gebracht kunnen worden en dat zij net als bij het andere pakket rond 17.45 uur komen ophalen.  

Door dit pakketaanbod kunnen wij onze planning afstemmen op het kind-leidster ratio. Daarom is het noodzakelijk dat ouders zich aan de tijden van het pakketaanbod houden. Ouders kunnen gebruik maken van incidenteel losse uren. Dit kan alleen bij tijdig aanvragen.

Het wordt ook in rekening gebracht wanneer ouders hun kind vroeger brengen dan de tijden van pakket 2.

Halve dag opvang is bij de locatie De Peuterboerderij niet mogelijk. 

 

Pakketopties

Via onderstaande button opent een PDF-document met daarin de verschillende opvangpakketten en bijbehorende tarieven.

Tarieven

Uw rekening

In de laatste week van de opvangmaand ontvangen ouders via de mail de factuur. Tevens zal in deze laatste week ook het gefactureerde bedrag door ons geïncasseerd worden. Ouders dienen ervoor te zorgen dat er voldoende saldo staat op de opgegeven bankrekening. Wanneer er een terugboeking plaats vindt, wordt er door ons € 10,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Kinderopvang is voordeliger dan u denkt, de overheid betaalt een flink deel mee. Hoeveel is afhankelijk van het inkomen, het aantal kinderen en de vorm van opvang. Op www.mijntoeslagen.nl kunt u een proefberekening maken.

Aanwezigheid

Alle 50 weken worden, ongeacht wel, gedeeltelijk of niet aanwezig zijn van een kind qua uitval van de opvangdagen geheel doorbelast over het aantal contractdagen. Bij langdurige uitval door ziekte of andere omstandigheden zijn andere regelingen van kracht. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 Het Borghonk

De Hokhorst 4
3927 GX Renswoude
Tel: 0318 - 251 801

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

button slotje gesloten