Oudercommissie

Binnen De Peuterboerderij hebben wij een oudercommissie, in deze commissie nemen verschillende ouders plaats. De oudercommissie heeft als functie, het meedenken en het streven naar een goede opvang vanuit het oogpunt van de ouders. De oudercommissie heeft hierin adviesrecht. Ook als er eventuele klachten of problemen zijn, kan de commissie als bemiddelaar optreden. Samen met het team en de oudercommissie hopen wij de kwaliteit te kunnen verbeteren.

Elk jaar krijgen ouders belangrijke informatie van de oudercommissie waarin staat waar ouders terecht kunnen met ideeën, klachten en andere opmerkingen. Tevens helpt de oudercommissie bij het organiseren van verschillende festiviteiten.

Vindt u het leuk en of bent u meer geïnteresseerd in ons beleid en zou u daar ook in willen meedenken, laat het ons dan weten. Ouders mogen vrijblijvend een vergadering bijwonen om te kijken of zij iets voor de organisatie willen betekenen. De oudercommissie vergadert ongeveer vier maal per jaar. Ook kunt u voor eventuele vragen onze voorzitter benaderen.

In de entree van het dagverblijf vindt u een formulier met foto’s van ouders die op dit moment onze oudercommissie vertegenwoordigen. Hierop vindt u telefoonnummers en e-mail gegevens.

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 Het Borghonk

De Hokhorst 4
3927 GX Renswoude
Tel: 0318 - 251 801

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

button slotje gesloten