Aanmelden

Kinderen mogen vanaf ongeveer 8 weken tot 4 jaar bij ons gebracht worden. Kinderen van 4 jaar mogen bij De Peuterboerderij blijven tot ze naar het basisonderwijs gaan. Wij werken met een minimum opvang van 1 dag per kind per week.

Bij aanvang van de opvang ontvangt u van ons een offerte voor de belastingdienst waarvan u een vergoeding kunt verwachten. Hoeveel deze vergoeding is, is afhankelijk van uw (gezamenlijke) inkomsten. Hierover kunt u bij de belastingdienst informeren via www.mijntoeslagen.nl. Let hierbij op dat u vergoeding kunt aanvragen tot drie maanden na aanvang van de opvang.

Aanmeldingsprocedure

Als we kennis hebben gemaakt en u besluit om uw kind te willen inschrijven, kunt u het schrijfformulier gebruiken om de inschrijving te voltooien. 

 Inschrijven 

De inschrijving via het aanmeldformulier wordt bij ons in behandeling genomen nadat het inschrijfgeld van €15,- is betaald op rekeningnummer NL70 RABO 0382 4636 84. Als u na inschrijving binnen een maand start met de opvang, vervalt het inschrijfgeld. U betaalt alleen inschrijfgeld voor het eerste kindje dat u bij ons aanmeldt. Uw inschrijving zal in de planning van het kinderdagverblijf worden verwerkt. Na inschrijving ontvangt u voor aanvang een mail/telefoontje ter bevestiging van de opvang. Als u deze niet ontvangen heeft, neem dan even contact met ons op. Het kan namelijk zijn dat uw inschrijving niet in goede orde ontvangen is. Wanneer u een bevestiging gehad heeft van ons, is uw kindje officieel geplaatst en nemen wij t.z.t. contact op voor een wenafspraak. 

Tijdens de wenafspraak is er tijd voor het intakegesprek en worden wensen en behoeften van ouder en kind besproken. Tevens krijgt u formulieren van ons mee waarop wij graag aanvullende gegevens van u ontvangen. Het is van belang dat u alle informatie op onze website door leest. Hier vindt u namelijk ons ziektebeleid, de huisregels, onze algemene voorwaarden en alle overige informatie die belangrijk is voor alle ouders die gebruik maken van onze opvang. Gedurende de opvang ontvangt u van ons (nieuws)brieven via de mail. 

Annulering van inschrijving

Wanneer u besluit de opvang te annuleren na inschrijving zijn hier wel € 15,00 inschrijfkosten aan verbonden , wanneer u al minimaal één maand ingeschreven bent zijn hier één maand opvangkosten aan verbonden. Hierbij houden wij uiteraard wel rekening met ernstige dilemma’s die men niet overziet van te voren.

Conform onze algemene voorwaarden moeten beëindiging of wijzigingswensen van opvang over opvangdagen minimaal 1 maand vóór ingangsdatum schriftelijk aan De Peuterboerderij worden doorgegeven.

Samen met de kinderen buiten eten en drinken

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 Het Borghonk

De Hokhorst 1a
3927 CX Renswoude
Tel: 06 - 4133 8454

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

button slotje gesloten